Европът-2000Ние правим нещата възможни

Основана през 2005 година „Европът-2000“ АД е една от водещите български компании на пазара на куриерските услуги в България. За 16 години от съществуването си, компанията успя да предложи на своите клиенти и възможност за изпращане и получаване на пратки до балканския регион, Европа и света.

Фирмата е специализирана в доставката документни и малки колетни пратки, палетизирани товари и карго експрес, на непалетизирани товари в големите килограми.

Довереният куриер във всяка точка от страната

Нашите офиси са базирани във всички областни градове и в много по-малки селища в страната. Дейността се обслужва със собствен транспорт и перфектно изградена логистична мрежа, което ни дава възможност да доставим всяка пратка в деня следващ деня изпращането ѝ.

Държим постоянна връзка с клиента, а посредством нашия онлайн център, работещ 24 часа, 7 дни в седмицата, даваме възможност на клиента във всеки един момент да проследи в реално време местонахождението на своята пратка. Това е още една гаранция за това, че ние сме в състояние да осигурим бързи и надеждни транспортни решения за всички наши клиенти. Работейки с огромен кръг от фирми, предприятия и граждани, ние имаме натрупан опит в предоставянето на икономически ефективни решения за дистрибуция, както на малката пратка, така и на палетизирани товари.

Решения за управление на товари извън страната, за да отговорим на Вашите изисквания

С широка гама от услуги в балканския регион, Европа и по света, ние винаги сме в състояние да намерим най-доброто транспортно решение спрямо вашите изисквания. При условията на максимално добри цени и срокове на доставка, осъществяваме доставка на колетни пратки от и до Румъния и Гърция. Чрез нашата глобална мрежа от партньори – доставчици на логистични услуги, можем да осигурим бърза и сигурна доставка и до всяка точка от света. 

Фокусът върху клиента и управлението на товарните превози

С инвестиции в най-новите технологии и добре обучен по европейските стандарти екип, ние винаги знаем къде се намира всяка пратка, във всеки един момент, както и къде се намира всеки един наш куриер.

Нашите клиенти са много важни за нас и ние изградихме собствената си репутация, предлагайки персонално обслужване на всеки един от тях. Предлагаме широка гама от допълнителни услуги за доставка на пратки, с включен личен елемент за всеки наш клиент. Всеки клиент става наш активен партньор. Заедно с Вас прецизираме решенията за определяне на обема, начина, сроковете, контрола и условията на доставка. В нашата интернет платформа ще откриете цялата нужна информация относно: изчисляване на пратки, възможност за Карго експрес, Палетни услуги (Евро палет и нестандартен палет), голям набор от допълнителни и опционални услуги: Хибридна поща, Наложен платеж, Приоритетна доставка, Обявена стойност, Обратна разписка, Връщане на придружаващи документи, Супер Експрес в рамките на деня, Международен експрес, Покупка на стоки, Наем на хладилна чанта, Доставка на пратка извън графика на обслужване, Доставка на пратка извън тарифата, „Отвори преди да платиш“. Ако искате да получите повече информация за някои от услугите, които предлагаме, или ако искате да обсъдите с нас Вашите изисквания за доставка, моля не се колебайте да се свържете с нас на: www.evropat.bg или на тел.0700 10 717.

Поздрави, екипът на „Европът-2000“ АД